Dine vaner er den adfærd du gentager
Din adfærd er det der former dit liv

Der er ingen let og hurtig vej, når vi ønsker vedvarende forandringer i vores liv

Ønsker vi et vægttab er det sjældent en 8 ugers bootcamp giver et resultat der fortsat er at mærke 3 år senere. Ønsker vi at spise sundt, er det sjældent at 14 dages juicekur spiller nogen positiv rolle for vores sundhed nogle måneder senere. Og ønsker vi et liv uden stress kan vi ikke bare sige til os selv at vi skal være mindre nærtagende eller tænke positivt. 

HVIS DET VAR SÅ LET, SÅ HAVDE VI GJORT DET!!!

Al det vi som mennesker gør, gør vi med en god grund. Vi gør det vi gør, fordi det er menneskeligt at søge den hurtige belønning i form af mindre ubehag lige nu og her. Det kan være at dulme svære følelser med mad. Søge adspredelse på Instagram. Lave overspringshandlinger, trække sig fra ens nære, snakke negativt til sig selv, udsætte noget svært. Det er alt sammen adfærd der har til formål, at beskytte os fra ubehagelige tanker og følelser - give os en indre lettelse.

Vi har alle sådanne dårlige vaner, som vi foretager MED GOD GRUND. Men når det vi gør igen og igen, flytter os væk fra det vi egentlig gerne vil, flytter os væk fra den person, vi ønsker at være, så mister vi værdi og mening i vores liv. 

 


 


Jeg hjælper dig til at gå den selvkærlige og bæredygtige vej til det liv du ønsker at leve, som den person du ønsker at være.

Ønsker at slippe af med dine overspisninger?

At være mere nærværende?

Opnå større sundhed?

At blive bedre til at vise dine grænser?

Vægttab?

Større hverdagsglæde?

Krops- og madro?

Træningsrutine?

Ro i hovedet?

Mere overskud i hverdagen?

Sammen finder vi frem til ikke kun HVAD der er vigtigt for dig at gøre, men også HVORDAN du gør det.

Det praktiske


At skabe vedvarende forandringer i vores liv kræver at vi er vedholdende med vores indsats. Derfor vil du som minimum blive anbefalet 3 sessioner. Samtalerne kan foregår i klinikken på Fasanvænget 34 eller Online, alt efter hvad du ønsker. Nogle af mine klienter foretrækker at vi mødes on-line. Det fungere rigtigt godt og er for nogen lettere overskueligt. Andre har det bedst med, at vi sidder overfor hinanden og andre igen skifter imellem at komme i klinikken og at have sessionen online. Det kan vi aftale fra gang til gang.   

I tiden mellem vores sessioner er det vigtigt, at du er villig til at eksperimentere med de ting vi aftaler. Det er i det arbejde vi sammen bliver klogere på hvad det er der er svært og hvad det er der kommer i vejen. 

Din investering


Vores første samtale er helt uforpligtende for dig. Først efter denne beslutter du, om du ønsker et forløb eller ej. Ligegyldig hvad, vil du efter vores ene session have fået ny viden og formentlig også en aha-oplevelse eller to med dig.

Ønsker du bare den enkelte samtale, koster den som mine andre sessioner 895 kr. Ønsker du et forløb, finder vi sammen ud af hvilken pakke, der passer bedst til dig:

Pakkeforløb med 3  sessioner: 2500,- (Du sparer 185,-)
Pakkeforløb med 6  sessioner: 4800,- (Du sparer 570,-)
Pakkeforløb med 10 sessioner: 7900,- (Du sparer 1055,-)

Betaling foregår via den faktura jeg mailer til dig efter vores 1. vores første session.

 

Afbud og tavshedspligt


Bliver du nødt til at melde afbud til vores aftale, gøres dette hurtigst muligt på mail eller sms og senest dagen før inden kl. 9.00. Ved for sen eller manglende afbud betales der som udgangspunkt fuld pris for den aftalte session.

Et forløb betales efter 1. session og refunderes ikke derefter. Skulle jeg være nødsaget til at aflyse en del af dit forløb, tilbagebetales beløbet svarende til de antal sessioner du har tilbage. 

Jeg har tavshedspligt, hvilket betyder, at jeg behandler dine oplysninger fortroligt, ligesom jeg ikke oplyser andre om, at du går hos mig. Jeg videregiver ikke oplysninger til din arbejdsgiver eller myndigheder, heller ikke selvom det er dem, der betaler for dine samtaler.

Lyder det som noget for dig?

Ring eller skriv for en uforpligtende snak. Det er dit første skridt til at gøre dig fri af gamle vaner2023 ReimerCare All rights reserved