Min Baggrund

Jeg er certificeret StressMaster fra Lisbeth Fruensgaard og certificeret Coach fra Manning Inspire. Jeg er også uddannet sygeplejerske og har 17 års bred erfaring fra sengeafdelinger, psykiatrien og lægepraksis bag mig. Via mine forskellige ansættelser kender jeg de udfordringer, der kan være, når man arbejder i et fag hvor omsorg for andre er et centralt emne. Alt for mange medarbejdere mærker alvorlige stresssymptomer, alt imens de forsøger at passe godt på andre. Sådan skal det ikke være. I mit arbejde hjælper jeg det enkelte menneske til igen at mærke glæde og overskud, og jeg hjælper ledere med at skabe en arbejdsplads, hvor stress ikke er en del af hverdagen.

Foruden at være selvstændig Coach og StressMaster, arbejder jeg som konsulent for AG Sundhedsfremme. Her kommer jeg ud i landets små og store virksomheder og laver sundhedsundersøgelser af medarbejdere med screening og forebyggelse som sigte, både i forhold til den fysiske og den mentale sundhed.

Hvorfor ReimerCare

Det var en ganske almindelig hverdagsmorgen. Børnene var afleveret, og jeg var på vej på arbejde i den lægepraksis, hvor jeg havde været ansat i mange år. Jeg elskede det job. Men denne morgen nåede jeg ikke frem i stand til at tage mig af mine patienter. Jeg blev tvunget til at stoppe. Tvunget til helt bogstavligt at stoppe bilen, men også  – skulle jeg finde ud af – tvunget til at stoppe næsten alt andet i mit liv. For da jeg holdt der i vejkanten i min bil, brød jeg fuldstændig sammen. Jeg var ude af stand til andet end bare at græde. Jeg kunne registrere panikken i hele min krop, jeg kunne mærke en altoverskyggende angst, og jeg kunne mærke et voldsomt behov for at flygte. Men jeg kunne ingenting. Vidste ikke hvordan jeg skulle tage min telefon og ringe efter hjælp, anede ikke hvordan jeg skulle køre bilen, kunne ikke bevæge mig som jeg ville. Min krop nægtede simpelthen at lystre. Og selvom det lige der føltes som det værste, der kunne ske – så blev det til et af mit livs vigtigste øjeblikke. For lige der, lærte jeg, at jeg var nød til at begynde at lytte til min krop. Først da jeg var så langt ude, forstod jeg den virkelige betydning af det at lytte til sig selv.

Jeg måtte begynde at skrue ned for al andet støj for overhovedet at kunne høre mig selv. Skrue ned for mine krav og forventninger, andres krav og forventninger, skrue ned for mine mange tanker, mine bekymringer, ærgrelser over omstændighederne, ønsket om at tingene var anderledes. Skrue ned for mit hoved og op for mit hjerte. Jeg måtte begynde at tage ansvar for mit eget liv, tage styringen. Stå ved mig selv. Være mit eget kompas i livet.

Langsomt forstod jeg, at det ikke er andre mennesker eller omstændigheder, der afgør min lykke. Det er mig selv. At lære det, var en kæmpe gave. En gave, jeg fik, af noget, jeg troede, udelukkende var forfærdeligt. På samme måde kan du også komme ud på den anden side: klogere på dig selv og en gave rigere. Det ønsker jeg at hjælpe dig med. Og det er det jeg gør i ReimerCare.