Jeg tror på, at vores sundhed ikke kun afgøres af vores fysiske tilstand, men i lige så høj grad - og måske endda i højere grad -  er afhængig af vores mentale velbefindende. Jeg har mange gange oplevet, det paradoksale i at det netop er vores evige stræben efter sundhed og jagten på lykken, der ender med at spænde ben for vores mentale velbefindende - og dermed for vores sundhed.

Jeg har været der, hvor min egen jagt efter at være særlig dygtig, succesfuld, sund, slank og "likeable" ødelagde mit mentale helbred. I min kamp, var jeg styret af rigide madregler, slankekure og en pendulerende adfærd svingende mellem at spise en kontrolleret lavkaloriekost for så at miste kontrollen og overspise i alt det jeg havde forbudt mig selv. Og jeg har været så syg af stress at jeg i flere måneder, var ude af stand til at passe mit arbejde, passe på min familie, mine venner - og selvsagt også mig selv.

Jeg har lært at der ikke er nogen quickfixes, ingen veje hvor der ikke også er nogle bump. Men jeg har også lært, at der er er så meget læring og mening at finde, når vi tør være i det, der er svært, istedet for at forsøge at flygte eller ty til uholdbare og kortsigtede løsninger. 

Jeg brænder for at hjælpe dig til at finde vejen til dit sunde liv - uden stress.  

 

 

*Uddannet VaneTerapeut fra MadroInstituttet ved Morten Elsøe og Anne Gaardmand

*Uddannet OverspisningsCoach fra MadroInstituttet ved Morten Elsøe og Anne Gaardmand

*Uddannet VaneCoach fra MadroInstituttet ved Morten Elsøe og Anne Gaardmand

*Mentortræner på MadMentoruddannelsen ved Marie Steenberger

*Certificeret MadMentor ved Marie Steenberger

*Certificeret StressMaster ved Lisbeth Fruensgaard

*Certificeret Coach ved Sofia Manning

*Uddannet Sygeplejerske

2023 ReimerCare All rights reserved