Lad ikke stress stjæle din glæde og overskud
Skab det liv, du ønsker at leve

Hvad vælger du at gøre?

At være stresset gennem længere tid gør ondt. Både fysisk og mentalt. Alligevel forsøger de fleste at ignorere signalerne, kæmpe videre og håbe på at det hele forsvinder af sig selv igen.

Du er ikke syg

Men hvis du kan genkende nogle af de beskrevne symptomer, kan det godt føles sådan. Du er overbelastet, og det er det, du mærker. Med en overbelastet krop og et overbelastet sind kan selv de mindste ting virke uoverkommelige.

Som det allerførste skal du have hjælp til at genfinde balancen. Med få overskuelige værktøjer hjælper jeg dig derhen, hvor energien begynder at vende tilbage og lige så stille også overskuddet.

Din krop taler til dig

Men du kan ikke høre den. Når du er stresset, er din opmærksomhed rettet mod alle de tanker, der kører rundt i hovedet, og du opfanger derfor slet ikke det, din krop forsøger at fortælle dig.

Men det er vigtig viden, når du gerne vil passe på dig selv. Jeg lærer dig at lytte og reagere sundt på de signaler, din krop sender. På den måde vil du blive i stand til selv at håndtere og forebygge stress fremover.

Find dine drømme

Når du er stresset, kommer hver dag ofte til at handle om bare at komme igennem dagen. Dine behov, dine ønsker og dine drømme er langt væk, måske endda så langt væk, at du helt har glemt, hvad de består af.

Dem hjælper jeg dig med at genfinde. Dine drømme og dine værdier skal frem i lyset. Du skal finde ud af, hvordan du virkelig ønsker at leve dit liv. Hvad der giver mening for dig. Først når du ved det, kan du finde vejen derhen.

Lev det liv, du ønsker

Lige nu er du formentlig langt fra at leve det liv, du ønsker. Du går på kompromis med din drømme og dine værdier. Det er naturligt, når man er stresset. Men at leve vores liv imod vores værdier bidrager faktsik til endnu mere stress.

Du skal i gang med at leve et liv i overensstemmelse med de værdier og ønsker, du har. Jeg hjælper dig til at blive klogere på hvad det egentlig er du ønsker at fylde i dit liv, hvad det er for nogle værdier der skal være styrende for den retning du går. Og så hjælper jeg dig til rent faktisk at gå den vej.


Stresscoaching hjælper dig til et liv uden stress... Nu og på længere sigtAllerede efter vores første samtale vil du ved hjælp af effektive og brugebare værktøjer være i stand til selv at minimere din stress.
Du vil få nye inputs til, hvordan du kan håndtere stressende situationer, så du fremover kan leve et liv i balance med glæde og overskud i hverdagen.
Har du negative tanker kan de faktisk holde en stressreaktion kørende. Og det er bare tanker! Med små tiltag vil du lære, at ændre dine tankemønstre, så de fremover støtter dig og gør dig godt.
Du kommer til at lære at lytte bedre til dig selv. Du vil opdage, at kroppen er din nye bedste ven - og din bedste ven er du både lyttende og omsorgsfuld overfor.
Du vil få øje på egne uhensigtsmæssige mønstre og i takt med, at du ændrer dem, vil du opdage, at meget af den stress, du oplever, forsvinder - endda uden at omgivelserne behøver at ændre sig.
Du finder din egen vej til et liv i balance. Et liv hvor der er plads til dig. Det betyder ikke et liv uden udfordringer, men et liv hvor du har det overskud, der skal til for at klare de udfordringer, du møder.

Lyder det som noget for dig

Ring eller skriv for en uforpligtende snak. Det er dit første skridt, til et liv med glæde og overskud.

Det praktiske


Et stresshåndteringsforløb består normalt af 8 personlige sessioner. 2 af sessionerne er af ca 1½ times varighed, de andre 45-60 minutter. Samtalerne kan foregår i klinikken på Fasanvænget 34 eller Online, alt efter hvad du ønsker. Mange af mine klienter foretrækker at vi mødes on-line. Det fungere rigtigt godt og er for nogen lettere overskueligt. Andre har det bedst med, at vi sidder overfor hinanden og andre igen skifter imellem at komme i klinikken og at have sessionen Online. Det kan vi aftale fra gang til gang.   

I tiden mellem vores sessioner er det vigtigt, at du er villig til at arbejde med de ting vi aftaler. Det er først når du gør noget andet end du plejer, at du får et andet resultat end du plejer.  

Du vil løbende få udleveret forskelligt materiale der alt sammen støtter dig, på din vej til et liv uden stress.

Din investering


Vores første samtale er helt uforpligtende for dig. Først efter denne beslutter du nemlig, om du ønsker et forløb eller ej. Ligegyldig hvad, vil du efter vores ene session have fået ny viden omkring stress og også være blevet klogere på, hvad du kan gøre for at få det bedre.

Ønsker du bare den enkelte samtale, koster den som mine andre sessioner 895 kr. Ønsker du et forløb får du dette til samlet 6500 kr. –  derved sparer du mere end 500 kr. 

Betaling foregår via den faktura jeg mailer til dig efter vores 1. vores første session.

Du kan spørge din arbejdsplads, om de vil betale forløbet for dig – det vil de faktisk ofte. Deres investering i forløbet er lille i forhold til de omkostninger, de har ved en evt. stresssygemelding eller ved det tab, der altid følger ved at have en stressramt medarbejder pga. manglende effektivitet.

Afbud og tavshedpligt


Bliver du nødt til at melde afbud til vores aftale, gøres dette hurtigst muligt på mail eller sms og senest dagen før inden kl. 9.00. Ved for sen eller manglende afbud betales der som udgangspunkt fuld pris for den aftalte session.

Et forløb betales efter 1. session og refunderes ikke derefter. Skulle jeg være nødsaget til at aflyse en del af dit forløb, tilbagebetales beløbet svarende til de antal sessioner du har tilbage. 

Jeg har tavshedspligt, hvilket betyder, at jeg behandler dine oplysninger fortroligt, ligesom jeg ikke oplyser andre om, at du går hos mig. Jeg videregiver ikke oplysninger til din arbejdsgiver eller myndigheder, heller ikke selvom det er dem, der betaler for dine samtaler.2023 ReimerCare All rights reserved